In dit vervolg op Winter in de B&B neemt de auteur ons weer mee op reis naar de B&B van Hanne. Hanne en haar moeder werken nog steeds samen in de B&B, beide gelukkig in de liefde en beide werken ze ontzettend hard om het alle gasten naar de zin te maken. Hanne is ook gelukkig in de liefde, althans dat denkt ze, want is ze wel echt gelukkig met hoe haar leven nu gaat?

De schrijfstijl van Kaat de Kock is wederom erg beeldend en vlot, waar ik het vorige deel iets te zoet vond, vind ik het in dit deel al meer gedoseerd en had ik het idee dat er hier en daar toch wat vaker op de rem getrapt wordt door de personages in plaats van heel snel beslissingen nemen. 

De verhaallijnen lopen verder waar ze gestopt zijn, en naar mijn idee zou je dit deel los kunnen lezen, maar ik raad je toch aan om dan eerst deel 1 te lezen, dat is gewoon leuker! Ik denk ook dat, ondanks dat er een soort slot zit in dit verhaal, er ook nog wel een vervolg zou kunnen komen, dus wie weet. 

Ik vond het in ieder geval leuk dat we in dit boek Kristie en haar perikelen ook wat meer volgen, en het niet alleen om Hanne draait, de andere vriendinnen die we al kenden vanuit deel 1 spelen ook nog een kleine rol in dit boek, leuk gedaan vind ik. Enige vreemde vond ik dat op de achterflap iets vermeld staat, wat ik in het boek niet heb terug gelezen, maar ik heb die verhaallijn dan verder niet gemist in het boek, dus dat zegt niets over het verhaal zelf. Een leuk vervolg op het eerste deel, mocht je Winter in de b&b gelezen hebben, dan zou ik deze ook zeker lezen!

Recensie: 3

Titel: Zomer in de B&B
Auteur: Laat de Kock
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Hamley Books