Yes! Vorige week is de nieuwe Tamara Haagmans uitgekomen en ik mocht deze recenseren #luckyme! 

In dit nieuwe boek van Tamara Haagmans draait het om Holly. Holly is een top fotografe waar heel bekend Nederland dol op is, door Holly wil je gefotografeerd worden. Ze komt in contact met Milan, en hij verafschuwt zo’n beetje alles wat zich in de wereld van Holly bevindt. Ze besluit daarom dus niet alles te vertellen over haar carrière maar of dat zo’n goed idee is…

De boeken van Tamara staan voor mij voor, een fijne feelgood met een diepere laag. En ook dit boek bevat dus wederom een diepere laag, wil je precies weten wat deze diepere laag is en waarom dit boek een trigger kan zijn, stuur me dan een DM, ik wil namelijk geen spoilers weggeven. Nu klinkt het boek direct heel zwaar, laat je daardoor niet afschrikken, het is een hele fijne feelgood. 

Tamara is in ieder geval heel goed in het verweven van deze diepere laag in haar verhaal en naar mijn idee wordt ze hier ook steeds beter in. De personages in het boek worden goed, hier en daar een tikkeltje mysterieus, uitgewerkt en de locaties van dit verhaal zijn erg leuk. Ik bedoel een coole boot én een mooie plaats hier vlak om de hoek, ik vond het heerlijk de herkenning terug te vinden in het boek. 

Enige jammere vond ik dat ik niet echt een klik had met Holly. Ik vond haar met vlagen een beetje arrogant (met name in het begin, dat vond ik verder in het verhaal niet meer) en ik vond haar af en toe een beetje een zeur. Maar goed, je kunt niet met ieder fictief personage BFF worden. Ik denk wel dat Milan tegenover haar een fijn personage is, dat hij haar een beetje kan temperen.

Een boek met een leuk Limburgs stadje, ‘onze’ plaatselijke fruitboer én een lieve (en knappe) vent, gegarandeerd genieten!

Recensie: 4

Titel: Uit onverwachte hoek
Auteur: Tamara Haagmans
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff