Dit boek kocht ik onder het mom van ‘bookstagram made me do it’ en het stelde niet teleur. Ik hou van het koningshuis en mensen die mij een beetje kennen weten dat ik geniet van al het nieuws over prinsen en prinsessen. Ik wilde vroeger met prins Floris trouwen, ik weet zeker dat de helft van jullie hem niet eens kent, maar de neef van onze koning is de jongste telg van die generatie dus daar kon ik dan wel mee trouwen later (volgens mij schelen we zo’n 15 jaar haha). 
Maar nu, gelukkig getrouwd met mijn eigen prins (haha sorry schat) geniet ik van dit leuke boek waar een first son verliefd wordt op een Engelse prins. Dit boek bevat eigenlijk alles wat deze (mijn) wereld nodig heeft, een vrouwelijke president van Amerika (ik bedoel heb je de president gezien die ze daar nu hebben), een leuke prins uit het Verenigd koninkrijk & liefdesbrieven (mails) met historische quotes. De auteur schrijft leuk en vlot en van deze tijd. Naast het leuke verhaal, schrijft de auteur over een relatie tussen 2 mannen. Iets wat normaal is & zo is het ook in het verhaal verwerkt. Het is ondanks de openbaring van Alex, gewoon zo. Geen gedoe, het is zo. Ik hou daar van. Ik heb dan ook een beetje een bookhangover. Ik wil meer lezen over deze mensen! Als je houdt van een romantisch verhaal tussen 2 mensen die beter niet verliefd kunnen worden op elkaar, en dit natuurlijk dus wel worden (#spoiler) ga dit boek dan lekker lezen! Heerlijk met een dekentje op de bank en een lekkere kop thee.

Recensie: 4

Titel: Rood, wit & koningsblauw
Auteur: Casey McQuiston
Genre: 
Feelgood
Uitgeverij: Z&K