In ‘Raak me. Niet.’ leer je Sage kennen, en Sage was eigenlijk niet gelukkig (ze heeft daar hele goede redenen voor) tot dat ze Luca leerde kennen en hem beetje bij beetje meer vertrouwde. Je leest in dit boek het begin van een liefdes geschiedenis die we volgens mij allemaal toe juichen maar die niet zonder horten of stoten verloopt. Het boek eindigt met een GIGANTISCHE cliffhanger, dus als je hem leest, zorg dat ‘Verlies me. Niet.’ klaar ligt.

‘Zijn ogen waren als een regendag – mistig, kil en grijs- en zijn haren vielen in donkerblonde lokken om zijn gezicht.’

Vanaf bladzijde één leefde ik mee met Sage. Je voelt de angst, het verdriet en de pijn door de pagina’s heen komen. Ik was tijdens het lezen zelfs op mijn hoede, alsof mijzelf iets kon overkomen tijdens het lezen, zo erg voelde ik mee met Sage. De auteur schrijft zo rauw en echt dat ze dit bij mij creëerde. Tijdens het lezen wantrouwde ik eigenlijk iedereen behalve Luca. De personages die Sage dichtbij laat komen, ik wilde bijna tegen haar schreeuwen dat ze op moest passen. Wauw wat heeft Laura Kneidl een mooi boek geschreven zeg. Ik weet eigenlijk niet meer wat te zeggen over dit boek dan, ga dit boek lezen. Word net als ik verliefd op Luca en sla samen met mij een arm om Sage heen, samen komen we er wel door heen!

Overall Rating: 5

Titel: Raak me. niet.
Auteur: Laura Kneidl
Genre: 
Feelgood / Roman
Uitgeverij: Z&K