‘Maar eerst ving ik een monster’ is een kort verhaal, of nou ja kort, de bedoeling is dat het ‘voor het slapen gaan verhaaltje’ kort is, maar dit verhaal is niet kort te krijgen… want eerst ving ik een monster!

De prenten zijn super kleurrijk en monsterlijk, enorm leuk, ik keek zelf ook mijn ogen uit tijdens het voorlezen. Voor ieder kindje dat graag naar lange verhaaltjes (of juist korte) luistert is dit prentenboek leuk! En ik denk dat iedere ouder (of verzorger) zich herkent in de tactieken van kinderen om langer wakker te kunnen blijven, zelfs als daar monsters voor gevangen moeten worden! Er staat niet teveel tekst in het boek, ideaal voor jonge luisteraars! Snel naar de boekhandel en haal snel jouw exemplaar van het prentenboek van het jaar!

Recensie: 5

Titel: Maar eerst ving ik een monster,
Auteur: Tjibbe Veldkamp & Kees de Boer
Genre: jeugd
Uitgeverij: Uitgeverij Lemniscaat B.V.