Nadat ik een hele bups boeken vorig jaar heb gelezen van deze auteur, kreeg ik met kerst de 2 ontbrekende boeken uit mijn kast. Fataal spel las ik als eerste en zoals ik gewend ben van deze auteur was het een echte ‘page-turner’. Ik had het boek binnen 24 uur uit en ik vloog er dus ook echt doorheen. 

In dit boek leren we de zussen Jessie en Carmen kennen. Ze lijken qua uiterlijk wel een tweeling maar zijn dit niet. Als opeens Jessie spoorloos verdwijnt wordt hun band alleen maar sterker en voelt Carmen haar zus steeds meer aan. Probleem is wel, naast de verdwijning, dat bijna niemand gelooft dat Jessie niet vrijwillig is verdwenen. Carmen strijdt om haar zusje te vinden en komt steeds meer in een web vol vuile spelletjes en leugens terecht. 

Zoals bij de meeste boeken van deze auteur, ging ik iedereen verdenken, maar al vrij snel zat ik op het juiste spoor, wat jammer was, want het is volgens mij nog spannender lezen als je nog wat meer switch van verdachten. Chinouk schrijft heel vlot en jong, waardoor je echt plezier hebt tijdens het lezen. De appjes die zijn toegevoegd maakt het lezen ook afwisselend en leuker! Ik vond het wel met vlagen het iets te onrealistisch, het ging me soms net te ver qua geloofwaardigheid. Ik wil hier verder niet teveel over uitweiden want dan spoiler ik misschien, maar mocht je willen weten wat ik bedoel, stuur me vooral een berichtje.

Al met al wederom een pageturner van deze geliefde young adult schrijver uit mijn kast. Ik kijk uit naar nog meer werk van deze auteur! 

Recensie: 3

Titel: Fataal spel
Auteur: Chinook Thijssen
Genre: Young Adult
Uitgeverij: Clavis bvba