Hannah betrapt haar vriend op oudejaarsavond met een ander en dumpt hem direct. Vlak erna, rondom Valentijnsdag, moet ze met haar leidinggevende, de CEO van het bedrijf waar ze voor werkt, 2 weken naar Londen. Daar zit ze dus echt miet op te wachten, want Tijn, de CEO, is niet de leukste… toch?

Ondanks dat het een triest begin heeft, moest ik meteen weer lachen om de schrijfstijl van Iris. Ik dacht gisteren dus ook meteen yes dit wordt leuk, maar ook, oh nee dit wordt een latertje, want ik wil zeker weten doorlezen. De auteur pakt me helemaal in met zinnen zoals: ‘En ze is knap. Héél knap. En ik zie er uit als een langs de weg gedumpte kerstboom op 6 januari.’ Het verhaal leest vlot weg en door de leuke details waande ik me even in Londen op een winterse dag! En volgens mij hebben we dat wel allemaal nodig in deze tijd!

Ik ben dus trouwens wel in slaap gevallen met mijn iPad boven op me, dit lag zeker niet aan het verhaal en zeker niet aan de schrijfstijl, zeker wel aan mijn mini die tegenwoordig 05:30 een prima tijd vindt om op te staan. Dus vandaag las ik dit verhaal uit, en ik heb echt weer hardop gelachen. De schrijfstijl van deze auteur bevat gewoon zoveel humor, dat het je blij maakt. Ik had het vandaag ook echt nodig en het hielp, dus heb jij een keer een dipje, ga dit dan lezen. Het is een kort verhaal, dus je hoeft er geen uren voor te gaan zitten, heerlijk om tussen alle drukte door te lezen! Overigens ik zeg nu dat het een kort verhaal is, maar dit merk je alleen doordat het veel te snel afgelopen is. Verder steekt dit verhaal helemaal goed in elkaar en realiseer ik me nu pas hoeveel leuke details het verhaal heeft, zoals de tijd dat het zich afspeelt en de naam van een van de personages . 

Iris, ik wil meer!!! 

Recensie: 4

Titel: Liefs uit Londen
Auteur: Iris Visser
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Kobo Original