Millie woont in Londen samen met haar beste vriendin en leeft een prima leven. Ze is single & ready to mingle. Behalve op die ene dag, een dag per jaar mag ze van zich zelf terug denken aan Ethan. Ethan, is de man die haar hart gebroken heeft (en niet een klein beetje, maar gewoon in 1000 stukjes gebroken heeft). Ze kan hem niet loslaten en als ze de kans krijgt hem te ontmoeten via haar werk, grijpt ze die kans met 2 handen aan… maar dan…

Oké mijn eerste bekentenis, in het begin stoorde ik mij aan Millie. Ze komt een beetje stalkerig over en ik dacht echt, meid waar ben je mee bezig. Maar hoe verder je komt hoe beter je haar begrijpt. En ze dus eigenlijk niet anders kan dan zich zo te gedragen, ik zou dit ook zo doen voor de liefde van mijn leven. Ik hou je vast, ik laat je niet meer los. Marina weet door dit pakkende verhaal en haar schrijfstijl je helemaal mee te nemen in het boek. Je moet verder lezen en het liefst zo snel en tot zo laat mogelijk. Ik heb mij al verontschuldig bij Marina, want mijn tweede bekentenis is dat ik in slaap ben gevallen tijdens het lezen, maar dit lag dus echt niet aan het boek!! (iets met doorkomende tandjes en spuitjes ). 
Maar gelukkig, de dag erna was het boek net zo mooi en las ik hem uit. Wat heb ik genoten van dit boek. Marina schrijft over zo’n heftig thema, die je overigens helemaal niet aan ziet komen, en volgens mij heb ik hier nooit eerder over gelezen in een fictie boek. Chapeau Marina. Gelukkig staan er nog 2 boeken van jou in de kast die ik nog niet gelezen heb.

Recensie: 0

Titel: Ik hou je vast
Auteur: Marina Folkers
Genre: Feelgood

Uitgeverij: Z&K