Het derde deel van de Briar-u serie en dat betekent hierna nog 1 deel en dan is het voorbij met de pret!

In dit deel leren we Hunter nog wat beter kennen en Demi. Zij worden aan elkaar gekoppeld om een school opdracht te doen. Demi is toe aan een rebound en Hunter zou daar normaal gesproken niet de beroerdste voor zijn, maar momenteel, wijst hij haar af. Allemaal voor het team! Dit boek bevat wederom zwaardere thema’s en dat vind ik een fijne afwisseling in het verhaal. Ondanks dat we eigenlijk allemaal wel weten hoe het verhaal eindigt, weet de auteur er toch weer een nieuwe draai aan te geven en verrast ze ons wederom met een nieuwe invalshoek. 

Toch denk ik, dat dit voor mij, het minste deel was tot nu toe. Ik kan er niet echt een vinger opleggen waarom, want ik vond het leuk maar ik vond denk ik de andere delen leuker. Ik vond bepaalde personages erg irritant en Demi vond ik op sommige momenten enorm onaardig. Ik betwijfel of dit een bewuste keuze was van de auteur…

Wel zat het verhaal weer bomvol humor en super leuke grapjes die vertaald ook best leuk overkwamen vond ik! Dus zeker geen verkeerd boek, maar ook geen favoriet. Ik ben enorm benieuwd naar het laatste deel van deze serie!

Recensie: 3

Titel: Het spel
Auteur: Elle Kennedy
Genre: New Adult
Uitgeverij: Volt