Laten we eerst even kijken naar deze cover, wat een plaatje he! Ik vind hem echt ontzettend leuk! Dit zou voor mij echt zo’n #coverbuy zijn! Naast de leuke cover is de inhoud vanaf hoofdstuk 1 al ontzettend leuk, toen ik begon met lezen dacht ik direct, yes hier heb ik zin in!

Dit boek, waarin diversiteit een belangrijke rol speelt, draait om, Jo en haar assistente Emma. Zij gaan samen naar een première en worden nogal gezellig samen op de foto gezet. Heel de showbizzwereld gaat ervan uit dat de twee een relatie hebben, maar dit is niet zo, maar ze groeien steeds meer naar elkaar toe… gaan ze de paparazzi nog gelijk geven ook?

Ik vind de personages erg leuk en goed uitgewerkt in dit verhaal, ze zijn een beetje mysterieus en dit past prima. Zoals gezegd vond ik het meteen leuk in het begin, met name de momenten voorafgaand aan de première waarbij Emma jurken gaat passen. De twee hoofdpersonages draaien nogal om elkaar heen, maar de auteur weer precies wanneer het genoeg is geweest!

Er zit een redelijk tempo in het verhaal, daardoor leest het boek lekker vlot weg, dit is echt een boek om lekker in het weekend in je pyjama op de bank te lezen en je hebt het boek zo uit! De schrijfstijl van de auteur van dit debuut kenmerkt zich door zijn vlotheid en leuke grappige scènes. Ik vond het echt een leuk boek, ik vind het fijn om veel diversiteit in mijn kast te hebben en ben er blij mee!

Recensie: 4

Titel: Heb je het al gehoord
Auteur: Meryl Wilsner
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Z&K