Joehoe, ik mocht weer op reis naar Mure! Dus ik pakte mijn koffer en ging samen met een boekenvriendinnetje op reis! In mijn koffer zaten allerlei kledingstukken voor alle verschillende weersomstandigheden die je op Mure tegenkomt.  Ook had ik in mijn koffer een mooie feestjurk, Flora McKenzie ging namelijk trouwen, het beloofde een bescheiden partijtje te worden, waarom ik ook was uitgenodigd weet ik eigenlijk niet, maar Flora nodigde best veel mensen uit, ondanks de kleine ceremonie die ze had gepland. 

Onderweg kwamen we allerlei walvissen tegen, prachtig! Eenmaal aangekomen, zagen we al snel de lokale huisarts, Saif, volgens ons liep hij hand in hand met de lokale schooljuf Lorna, maar daar zullen we ons wel in vergist hebben.

We vonden onze reis geweldig. Het was erg leuk om iedereen weer te zien en te horen hoe het met iedereen gaat. De chef-kok van het hotel, Gaspard, is echt een nukkige Fransman, 1 van mijn favorieten van het eiland! Sommige keuzes van bepaalde bewoners kon ik niet helemaal volgen en sommige bewoners vond ik echt enorm onaardig, ik zeg altijd maar zo, als je niets anders kunt zeggen, kun je beter je mond houden. Het kippenfeest, oftewel het vrijgezellenfeest van Flora en van Olivia, vond ik het leukst om te ervaren. Olivia vond ik aan het begin niet zo leuk, maar later bleek ze echt haar hart op de juiste plaats te hebben. Joël kwam Flora ophalen en hij leek helemaal niets veranderd, al voelde hij zich volgens mij wel wat geliefder, het is fijn dat hij zich wat meer openstelt voor de inwoners van Mure. 

Het einde van onze reis was wel een flinke domper, ik ging niet met een fijn gevoel weg van Mure. Het voelde een beetje onrealistisch en het gaf me totaal geen feelgood vibe. Ik hoop dan toch echt, dat Flora ons nog eens uitnodigt om naar Mure te komen! Ben jij al eens op Mure geweest? 

Overall Rating: 3

Titel: Een eiland bruiloft
Auteur: Jenny Colgan
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff