In dit verhaal maken we kennis met Nova. Nova zit voor haar deur met een kater van hier tot aan de maan en terug! Ze kan zich niets meer herinneren, en haar collega Jarno heeft haar van alles gestuurd maar ook alles weer verwijderd, mannen. Ze is van plan om in bed te blijven. Echter wil haar zus Katie daar niets van weten en sleept haar uit bed. Katie vindt het wel vreemd dat Nova niets meer weet en samen met haar nieuwe lief Bob komen ze steeds meer te weten.

Het verhaal begint meteen te gek en ik heb een paar keer hardop gelachen! Ik herken Lisanne in de schrijfstijl en dat vind ik erg leuk om te ervaren. Ondanks dat het een kort verhaal is, heeft ze echt haar stempel weten te drukken met haar schrijfstijl. 

‘Als een hysterisch geval een ik naar binnen om mijn telefoon onder een kussen op de bank te verstoppen, om te voorkomen dat ik ga kijken naar de blauwe vinkjes.’ 

Been there, done that. Zo leuk om dit soort herkenbare situaties te lezen. Gelukkig herken ik niet alle situaties en juist die zorgen ervoor dat er een spannende twist aan het verhaal zit. Nu denk je misschien Nikki wat bedoel je nou, nou, ga maar lezen dit verhaal! Heb je zin in een vlot, leuk en grappig verhaal, dat je kan lezen op het terras (waarschijnlijk onder warmte lampen want hallo herfst) om een lekker zomers gevoel te krijgen terwijl je nipt aan een gin – tonic. Lisanne, wat enorm leuk dat ik dit verhaal mocht lezen, ik kijk uit naar een eventueel volgend verhaal!

Recensie: 3

Titel: Een dozijn gin en tonics, graag
Auteur: Lisanne Stam
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Books and Butterflies