Molly is op zoek naar een huisgenoot en ze heeft nogal een waslijst aan eisen waar deze persoon aan moet voldoen. Wanneer ze na meer dan 10 gesprekken eindelijk de ideale kandidaat treft, is er 1 probleem, het is een man en geen vrouw. Maar met zijn charmes en niet te vergeten zijn cupcakes overtuigt hij, Declan, haar dat hij haar ideale roomie is. Naast roomies gebruiken ze elkaar ook om hun crushes jaloers te maken, fake dating it is!

Dit boek bewijst maar weer eens hoe leuk de ‘fake dating trope’ is. Dit boek is een en al zoete feelgood. Molly & Declan zijn los van elkaar maar ook met elkaar enorm leuke personages, met hun eigen eigenaardigheden en leuke eigenschappen. 
Beide hardwerkend, lief én loyaal. Een ideaal stel, dat laten ze meer dan eens zien, maar ze vergeten niet (soms wel) dat ze eigenlijk allebei verliefd zijn op een ander. 

De schrijfstijl van dit duo vond ik echt enorm leuk, ik was een beetje huiverig omdat ik denk dat ik bij hun andere boeken last krijg van plaatsvervangende preutsheid, maar wat ben ik blij dat deze cover (dus 1 zonder halfnaakte of knappe vent op de cover haha) mij over de streep trok dit boek aan te schaffen. De schrijfstijl is vlot, humoristisch en beeldend en je vliegt dan ook echt door dit boek heen, dus een waarschuwing, dit boek is er zo een die je direct uit wil lezen en vervolgens baalt dat het uit is. 

Een boek vol passie, vriendschap én humor, echt gaan lezen hoor!

Recensie: 4

Titel: De perfecte huisgenoot
Auteur: Vi Keeland & Penelope Ward
Genre: Romantiek
Uitgeverij: Volt