Summer trekt in bij 3 (mannelijke) vrienden van haar broer wanneer ze, door een voor ons nog onbekende reden, van haar vorige school is getrapt. Ze woont onder andere samen met Colin Fitgerald. Er zijn allemaal redenen waarom ze hem niet leuk zou moeten vinden, maar toch spat de chemie ervan af. Als dat maar goed gaat…

Ik vond het meteen al een leuk verhaal. Tikkeltje voorspelbaar, maar dat is met de temperaturen van vorige week, juist fijn. De schrijfstijl is zoals altijd vlot en vrolijk en het is leuk dat je de personages al een beetje kent! Ik kom mijzelf dus ook niet stoppen en heb het boek dus uitgelezen de dag nadat we de tweede mijlpaal hadden besproken. 

Wederom is de balans weer goed te vinden in dit verhaal, ik heb het idee dat de auteur hier steeds meer gevoel voor is gaan krijgen gedurende het schrijven van deze boeken. Naast de luchtige en grappige stukjes, vol romantiek en ijshockey geweld, haalt de auteur namelijk een onderwerp aan dat, helaas, een alledaags probleem is. 

Ik heb echt enorm genoten van dit boek! Super leuk om weer oude, maar toch nieuwe personages te leren kennen en toch nog af en toe wat te lezen over de personages uit de vorige serie. Veel meer kan ik er niet over zeggen, lekker lezen maar! Ik ben benieuwd wat de rest van de serie mij gaat brengen!

Recensie: 4

Titel: De jacht
Auteur: Elle Kennedy
Genre: New Adult
Uitgeverij: Volt