Yes! De nieuwe Jill! Een heerlijke feelgood met roze bladzijdes ! Didi schrikt zich rot als ze op haar werkplek ineens oog in oog staat maar haar eerste liefde, (helaas) nu een ex. Hij vertrok ooit zonder afscheid te nemen en het heeft even geduurd, maar Didi is eindelijk gelukkig, toch? Ze laat hem, haar leven, niet in de war brengen, toch? Lang verborgen gebleven geheimen komen aan het licht en Didi en Shay proberen een manier te vinden dit te verwerken. 

Meteen al vanaf hoofdstuk 1 zet ze zo’n romantische setting neer dat je meteen al weet, oké dit boek wil ik nu meteen uitlezen, maar ook eigenlijk niet haha want je wil er eigenlijk ook zo lang mogelijk van genieten.

Voor mij was dit weer een heerlijke nieuwe Jill. Ik vond de vibe anders dan haar laatste boeken en ik ben blij dat deze aan mijn Jill collectie is toegevoegd. Ik het begin waren er wat veel personages, waardoor ik even moest wennen, maar na 5 /6 hoofdstukken ken je ze allemaal wel en is het gewoon leuk en gezellig. Of nou bij sommige personages gaan wel af en toe wat alarmbellen af en wil ik het liefst schreeuwen tegen het boek. Heerlijk zo’n feelgood! Ik kan hier nog uren over doorschrijven, maar doe ik lekker niet! Lees dit boek !

Recensie: 4

Titel: Tot aan de zon en terug
Auteur: Jill Mansell
Genre: Romantiek
Uitgeverij: Luitingh Sijthoff