De deal

Mijn eerste Elle Kennedy. Wat zeg je nu Nikki, de eerste? Jawel, de eerste haha. Eindelijk is het zover, ik heb samen met een groep meiden het eerste deel van de ‘Off campus’ serie gelezen van Elle Kennedy! 

In dit deel leren we Hannah & Garret kennen. Ze sluiten samen een deal, zij helpt hem met studeren en hij doet alsof hij haar vriendje is. Hij moet namelijk een voldoende halen voor zijn tentamen om te mogen blijven ijshockeyen in het team, zij wil haar crush jaloers maken door aan de arm van een andere jongen te verschijnen op een feestje. Onverwachts is er een klik dus de deal werkt, en dat kan dan alleen maar goed gaan, toch?

Na de eerste 5 hoofdstukken was ik even bang dat iedereen deze boeken te gek vindt, behalve ik. Mijn verwachtingen waren hoog, want iedereen is zo enthousiast, en ik dacht na de eerste 5 hoofdstukken, mweh. Wel vond ik Hannah & Garret direct leuk! Maar meerdere fans van deze auteur gaven aan dat, dat gevoel nog wel ging komen en jawel hoor, ik ging het boek erg leuk vinden! 

Wanneer ik New Adult lees (of andere boeken met een steamy scène) krijg ik vaak last van ‘plaats vervangende preutsheid’ (hahaha ik moet echt om mezelf lachen). Maar dit boek had voor mij een goede afwisseling en vond ik het verhaal zo leuk dat ik het allemaal wel aankon (weer even om mezelf lachen). Hannah & Garret maken dit verhaal namelijk echt de moeite waard om het te lezen, je leert ze allebei goed kennen, want de auteur schrijft vanuit beide personages. Daarnaast is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn en heeft het verhaal ook wat serieuze kanten! Ik heb er van genoten in ieder geval. 
Bedankt meiden voor de gezellige leeservaring!

Recensie: 3

Titel: De deal
Auteur: Elle Kennedy
Genre: New Adult
Uitgeverij: Q