Wat ben ik blij dat ik dit boek samen heb gelezen met een boekenvriendinnetje want poe poe ik had even nodig voor ik dit allemaal begreep haha. Mijn aantekeningen bevatten kreten zoals: ‘ IK BEGRIJP HET NIET!’ of ‘WAT GEBEURT ER ALLEMAAL?’. Een recensie schrijven gaat het dus niet helemaal worden want dan raak ik in de knoop, nu denk je, Nikki hoe kun je dit boek 4,5 sterren geven als je zo in de war was! Ik denk dat, dat komt omdat ik het een hele fijne leeservaring vond, het boek is goed geschreven en ik kon het echt niet weg leggen. Dat ik niet alles begreep, neem ik dan voor lief. Zoals Marloes & ik tegen elkaar zeiden, we bluffen ons door dit boek heen en dat is gelukt. 

Omdat ik dit boek 4 en een halve ster heb gegeven, geef ik 4 (en een halve) redenen waarom je dit boek moet lezen!

*De vormgeving van het boek! Do I need to say more? 
*De wereld die deze auteur schetst is gewoon fantastisch, je waant je in de wereld waarin Nahri & Ali leven, erg goed geschreven en mooi vormgegeven.
*Dit boek geeft je all the feels. Je wil schreeuwen, huilen en lachen door dit boek. Allerlei emoties komen aanbod, van AAH momenten tot awh momentjes.
*Nahri & Dara beleven leuke momenten samen die het waard zijn om te lezen
*Je fantasy hart gaat….. (als je de rest van dit zinnetje wil weten stuur me een DM, ik zou immers maar 4 en een halve reden geven). 

Recensie: 4.5

Titel: De bronzen stad
Auteur: S.A. Chakraborty
Genre: Fantasy
Uitgeverij: Boekerij