Dit is alweer het derde B&B verhaal van Kaat de Cock en dit keer is het tijd voor een bruiloft, niet van Hanne zelf, maar die van haar beste vriendin. En alsof Hanne het nog niet druk genoeg heeft, met het runnen van haar b&b, haar liefdesleven en alles eromheen, fungeert zij als de weddingplanner. Dit gaat niet geheel vlekkeloos, Hanne moet allerlei brandjes blussen maar met energie voor tien, probeert ze er het beste van te maken! 

Zoals @Alexs_books_and_socks (@Instagram) zegt in haar recensie, Hanne is Hanne, en daarmee slaat ze echt de spijker op de kop. Hanne is een wervelwind, een persoon die voor iedereen klaar wil staan en haarzelf lijkt te vergeten, al lijkt ze in dit boek iets meer gedoseerd te zijn en iets meer aan zich zelf te denken. 

Hanne zegt het zelf: ‘Ik kan nogal een dramaqueen zijn.’ En dat klopt ook wel een beetje. Hanne maakt wel echt een groei als persoon gedurende deze drie boeken. Ze lijkt zelfverzekerder en minder naïef. Het is fijn om weer bij haar en de b&b te zijn. De schrijfstijl van de auteur is beeldend en leest lekker vlot weg. Ik miste wel een beetje de Ardennen scènes in dit verhaal want dat geeft het nog net wat meer een fijne winterse vibe, op de kerstbomen en kerstversiering na in het verhaal miste ik dat een beetje. Het is ondanks dat, een zoet, met vlagen erg zoet, verhaal maar ook dit lijkt meer gedoseerd te zijn en daardoor vond ik dit deel het plezierigst om te lezen. Het verhaal zou je in principe los kunnen lezen, maar ik zou dat wel zonde vinden voor het leesplezier!

Ben je op zoek naar een nieuwe serie, over een jonge vrouw die een b&b runt in de Ardennen, allerlei obstakels tegenkomt op allerlei vlakken maar deze met positiviteit, doorzettingsvermogen en vrolijkheid overwint, dan is dit zeker een heerlijke zoete feelgood serie voor jou! 

Overall Rating: 3

Titel: bruiloft in de B&B
Auteur: Laat de Kock
Genre: Romantiek
Uitgeverij: Hamley Books