Het verhaal gaat namelijk over Kyle & Kimberly. High school sweethearts en voor de buitenwereld het ideale koppel. Nadat ze een heftig auto-ongeluk hebben gehad, overleefd Kyle het wel, maar Kimberly niet. Kyle wordt wakker en niemand begrijpt hem meer, begrijpt hij zich zelf eigenlijk wel? Maar dan is daar Marley en Marley kampt met haar eigen issues. Maar ze begrijpen elkaar, snappen elkaar en worden verliefd op elkaar. Maar wat er dan gebeurt…

Weet je, ze zijn nooit helemaal weg.’
‘Ze zijn nog steeds onderdeel van ons leven.’

Nou als eerste wil ik even vertellen dat je totaal niet merkt (ik tenminste dan) dat dit boek door 2 auteurs is geschreven. Wat ik ook wil vertellen is dat deze auteurs me gek hebben gemaakt. Tijdens het bespreken van het boek hadden we allerlei theorieën, maar de plottwist die deze auteurs gecreëerd hebben, zagen er allebei niet aankomen. Dit maakt het boek origineel en zorgt ervoor dat je wil blijven lezen. Ik voelde het meteen, vanaf hoofdstuk 1, verblind door de gebeurtenissen en de liefde die van het boek afspat. Soms heb je dat met een boek denk ik. Wel vond ik sommige personages irritant (haha) en vond ik sommige gebeurtenissen ietwat onlogisch, maar ja als je in een sprookjes vibe dit boek leest, geloof je alles wat je wordt voorgeschoteld. 

Het verhaal gaat over rouw, liefde, afscheid nemen en vallen en weer opstaan. ‘Altijd voorwaarts, nooit achteruit.’ Lees dit boek!

Recensie: 4

Titel: Al die tijd
Auteur: Rachael Lippincott, Mikki Daughtry
Genre: Young Adult
Uitgeverij: Volt