Dat was hem dan! De laatste Valerie Lane! 6 boeken rondom het leukste fictieve winkelstraatje. In deze 6 delen leerden we 5 winkeleigenaressen goed kennen, we deelden lief en leed, verdrietige en mooie momenten met hen én werden ons verhalen verteld over Valerie. In ieder deel stond tot nu toe een winkel en een eigenaresse centraal en in dit boek neemt de auteur ons, met een vlotte schrijfstijl, mee naar niet alleen de levens van de 5 vrouwen maar ook naar de mensen om hen heen. Het is fijn om ook over hen nog iets te lezen, al raakte ik wel een beetje in de war omdat ze in de andere boeken niet echt naar voren kwamen. En soms dacht, uhm wie was dit ook alweer. We kunnen in ieder geval wel zeggen dat er geen losse eindjes zijn!

Hoewel ik niet altijd even positief was over deze serie, vond ik het fijn om te lezen hoe het, na een aantal jaar met de dames gaat. Ergens had ik gehoopt meer te weten te komen over Valerie zelf. Ook vind ik het jammer dat ik de gehele serie al niet het gevoel heb dat deze vijf vrouwen, daadwerkelijk de goede vriendinnen zijn die ze beweren te zijn. Dit heb ik in mijn vorige recensies al besproken en helaas zie ik geen vooruitgang tussen de vriendinnen. 

Maar al met al, als je op zoek bent naar een nieuwe feelgood serie, weet ik zeker dat je minstens één van de eigenaresses in je hart zult sluiten. Ook weet ik zeker dat je na het lezen van deze serie alle winkeltjes wel eens een bezoek zou willen brengen! 

Overall Rating: 2

Titel: Valerie lane 6
Auteur: Mauela Inusa
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Boekerij