Wolfie heeft HONGER! Heel veel HONGER. En als Wolfie HONGER heeft gaat hij GROMMEN en KWIJLEN en SNAUWEN en STAMPEN! Hij gaat op zoek naar de konijnen in het bos, maar wacht, ziet hij daar een staartje en konijnen oren?…

Dit boekje klinkt op deze manier heel boos en spannend, maar dit is zo’n zoet verhaal! De wolf veranderd gewoon in een WOLF als hij honger heeft en hij heeft de konijntjes op een lieve manier bij nodig. De prenten zijn naar mijn mening heel uniek, het zijn namelijk foto’s van klei. De auteur van dit verhaal doet dit allemaal zelf en via de Instagram pagina van Hey Reader kan je een filmpje zien waarin de auteur uitlegt hoe hij het allemaal gedaan heeft. Erg leuk om te zien! Je ziet zelfs nog vingerafdrukken op de prenten en dat vind ik erg leuk! De inspiratie vond de auteur gewoon thuis, met twee jonge kinderen die wel eens honger hebben !

Dit boek is voor iedereen, jong of oud, die wel eens verandert in een WOLF als hij of zij honger heeft! Wat mij betreft echt een aanrader !

Recensie: 5

Titel: Wolfie
Auteur: Andy Harkness
Genre: Jeugd
Uitgeverij: Condor