Oliver gaat stage lopen bij District 21, een tv serie, als schrijver. Daar ontmoet hij Lou, de ontzettend populaire hoofdrolspeler. Oliver heeft meteen een zwak voor Lou (en andersom ook) maar Oliver wil niet weer die strijd met zich zelf aangaan. Maar zoals de auteur zo mooi verwoord: ‘soms staat het in de sterren, en kun je niets anders doen dan jezelf overgeven aan wat het leven je schenkt.’

Dit is het eerste boek dat ik las van deze auteur en in dit genre en het heeft me niet teleurgesteld! De auteur heeft een hele vlotte en jonge schrijfstijl. Het genre beviel mij ook, maar ik verkies toch YA boven NA. Wel ben ik zeker benieuwd naar andere boeken van deze auteur en binnen dit genre. 
Het liefdesverhaal van Lou & Oliver moest echt verteld worden, je voelt aan alles dat de auteur hier zoveel liefde en werk in gestopt heeft. De emoties druipen gewoon van de bladzijdes af, doordat ik flink ziek was tijdens het lezen van dit boek, heb ik extra genoten want ik ging niet zo snel, en kon daardoor optimaal alle emoties ervaren en verwerken. En dan als laatste nog een compliment voor de auteur voor het gebruiken van de smileys chats.. ik heb ZO gelachen, het zorgde voor zoveel meer humor en brak daardoor de hoofdstukken fijn. Super leuk! Heerlijk boek!

Recensie: 4

Titel: Ooit in september
Auteur: Emma Anna
Genre: New Adult
Uitgeverij: Emmabooks