Sabrina heeft al haar doelen al lang geleden uitgestippeld en werkt keihard om deze te bewijzen. Maar alles verandert na één gezellige avond met ijshockey speler John Tucker! Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn, maar of ze dat leven ook gaan delen, dat valt nog maar te bezien.

Vanaf deel 1 was ik #teamgarret maar joehoe, ik ben nu toch echt #teamtucker! Wat heb ik genoten van dit verhaal en van Tucker (en Sabrina, al wilde ik die af en toe wel even door elkaar schudden). De auteur is wederom niet in herhaling gevallen dus je volgt weer 2 personen, die niet heel veel lijken op de eerdere personages uit deze reeks. Ik val wel in herhaling want eigenlijk vind ik nog steeds hetzelfde, vlotte schrijfstijl, leuke personages en goede afwisseling van de verhaallijnen! Ik denk dat dit deel vooral mijn favoriet is, omdat er iets meer nadruk ligt op het serieuzere stuk, dan op steamy stuk. Denk dat dit beter bij mij past, kan me voorstellen dat anderen daar wellicht anders overdenken, maar ik vind dit persoonlijk toch leuker lezen!

Dit was dus de ‘Off Campus serie’ van Elle Kennedy! Ik heb er van genoten en ik kan mij zo voorstellen dat ik deze boeken nog wel ga lezen.

Recensie: 4

Titel: Het doel
Auteur: Elle Kennedy
Genre: New Adult
Uitgeverij: Volt