In dit boek leren we Connor en Deenie beter kennen. Waar zij een rol op de achtergrond speelden in het vorige boek, hebben ze nu de hoofdrol. Omdat het verhaal zich afspeelt in hetzelfde dorpje, Pine Hollow, vind ik het een groot pluspunt dat je de hoofdrolspelers van het vorige boek ook nog meemaakt in dit verhaal en die verhaallijn alleen al is super leuk. Connor en Deenie zijn als water en vuur, en zien elkaar liever vertrekken dan komen. Maar Connor heeft hulp nodig met het opvoeden van zijn hond en Deenie is hier de ideale persoon voor. Ze komen samen tot een constructie, inclusief contract, waardoor Deenie en Connor steeds meer contact hebben en elkaar steeds iets minder vervelend vinden.

Ik vind de schrijfstijl van deze auteur echt enorm leuk, de elementen die ze in haar verhaal gebruikt maken mij vrolijk en ik heb dit boek dan ook met veel plezier gelezen. Ik vond de situaties waarin de twee zich bevinden erg grappig en ondanks dat het even duurde voor zij zelf zagen, wat wij al zien op bladzijde 1, heb ik erg genoten van de opbouw van de relatie van Deenie en Connor. Er hadden van mij wat meer honden scènes in gemogen, maar aan de andere kant ik heb echt van dit boek genoten, dus eigenlijk was het wel prima zo! 

Recensie: 4

Titel: Er was eens een puppy
Auteur: Lizzie Shane
Genre: Romantiek
Uitgeverij: Boekerij