Alweer het tweede deel van de ‘Off campus’ serie van Elle Kennedy! 
In dit deel leren we Grace en John Logan kennen. Per stom toeval belanden ze samen voor de televisie en kijken ze, naar mijn mening, 1 van de gaafste films ooit, Die Hard! De vonk slaat eigenlijk vrijwel direct over, ondanks dat hij de ervaren ijshockeyer is en zij een eerstejaars studente. Maar zoals je al in het vorige deel kon lezen, heeft Logan een oogje op de vriendin van zijn beste vriend, dus hij kapt hun kortstondige romance af.. en dat, jawel is een fout! Hij doet er alles aan om Grace terug te winnen, maar dat lukt hem niet zomaar.. 

Het leuke aan deze serie is dat je de boeken los kan lezen maar de personages in alle boeken verweven zitten. Dat geeft deze serie een andere dimensie en dat vind ik erg leuk! Het fijne is natuurlijk ook dat je in een keer door kan, dus ik denk dat ik over 2 weken mezelf als lid van de vriendengroep zie! Ik zat er meteen weer helemaal in en vond hier Logan & Grace meteen helemaal leuk. Ik vind dat Elle Kennedy erg leuke personages creëert, en ik vond ze toch anders dan Garret & Hannah in deel 1 

De auteur schrijft vlot, nog iets steamier (is dit een woord?) en grappig! Ik vind sommige passages zo hilarisch, waardoor ik echt door het boek heen vloog!

Recensie: 3

Titel: De fout
Auteur: Elle Kennedy
Genre: New Adult
Uitgeverij: Volt