Lindsey Lanning is een van de succesvolste actrices uit haar tijd. Ze heeft een muur om zich heen getrokken zo groot als een wolkenkrabber. Nou Sanne Hillemans zet de toon wel met de eerste bladzijde van dit boek, mijn aandacht was er meteen bij! 

Sanne schrijft vlot, gepassioneerd en haar humor komt er toch wel in terug! Ik vind Sanne heel grappig, en ook bij dit boek heb ik regelmatig hardop gelachen. Wel vond ik dat er iets teveel seks in het verhaal zat en had ik graag meer gelezen over het geheim uit het verleden uit Lindsey, dit duurde voor mij te lang, voor we daar meer te weten over kwamen. 

De personages zijn een beetje mysterieus maar dat past bij dit verhaal. Ik wil sowieso een spin off lezen over Tom, de chauffeur van Lindsey. Lindsey zelf is echter niet mijn vriendin… ik wil haar begrijpen (en door elkaar schudden), maar ergens halverwege het boek is ze mij kwijt geraakt. Je merkt wel aan de boeken van Sanne dat zij goed is in ‘het niet makkelijk maken voor de hoofdpersonages’. Dit is wederom weer gelukt en het verhaal zit goed in elkaar.

Recensie: 3

Titel: De actrice in mij
Auteur: Sanne Hillemans
Genre: Roman
Uitgeverij: Sunny Hill Books